VAM spiller op til ”Pop Up lørdag” d. 29. august i Bredgade.
VAM er i den grad glad for endnu engang at være med til at levere musik i gaden til ”Pop Up lørdag”. Denne gang stiller vi bandet ”Fræk Fredag”
”Fræk Fredag” er et godt bud på et veloplagt westjysk oldboy-band, som har, fra fødslen af, kastet deres nostalgiske kærlighed på viser, specielt den gamle visesanger Cæsar’s viser. Derudover består repertoiret blandt andet af Kim Larsen, Bamses Venner, Creedence, Johnny Madsen, Eric Clapton, Nicolai og Piloterne og meget andet. Alt i alt en blandet butik af alt hvad der kan spilles på et par western guitarer, en trækasse med bækken samt en bas, og hele molevitten godt krydret med en gang sang og westjysk humor.
Bandets motto: ”Ska’ det være frækt, så lad det være frækt”. For som de siger: ”Vi er dem de andre ikke må lege med”

 
Fræk Fredag består af:
Johan A. Hansen: Guitar og vokal.
Aage B. Nielsen: Bas
Jan T. Madsen: Cajon +div
Ole Larsen: Guitar
 
 
Så er der nye datoer til kalenderen. Der følger mere information om nogle af aktiviteterne senere. Nye deltagere i aktiviteterne er velkomne:
 
Ukulele-samspil
Start torsdag d. 3. september kl. 19.00. Herefter hver torsdag bortset fra torsdag d. 19. november, hvor vi planlægger Caféaften.
 
Harpiks
Start tirsdag d. 8. september kl. 19.00. Herefter hver anden tirsdag.
 
VAM Bluesclub
Start tirsdag d. 15. september kl. 19.00. Herefter hver anden tirsdag.
 
Singer/Songwriting
Mandag d. 28. september kl. 19.00
 
VAM Caféaften
(er udsat på grund af corona)
Torsdag d. 19. november kl. 19.00

 
 

Velkommen til VAM koret
Forår  2020
 

VAM koret mødes ti gange fra 19.00 – 21.00. Alle gange  i Vestjyllands Kunstpavillon. Skulle det ske, at vi på grund af uforudsete ting bliver nødt til at flytte en enkelt aften, sender vi, så snart vi ved det, en e-mail til alle.
 
Koret mødes: 
1. Mandag d. 20. januar
2. Mandag d. 27. januar
3. Mandag d. 3. februar
4. Mandag d. 17. februar
5. Mandag d.24. februar
6. Mandag. d. 2. marts
7. Mandag d. 9. marts
8. Mandag d. 16. marts 
9. Tirsdag d. 24. marts (bemærk det er en tirsdag)
10. Tirsdag d. 31. marts -  koncert/sangaften
Du kan altid finde datoerne i kalenderen på VAM’s hjemmeside vamf@live.dk
 
Det er muligt at købe kaffe/te i Kunstpavillonens café i pausen.
 
Sådan bliver du medlem af VAM koret:
Du skal være medlem af VAM. Det er du, hvis du har betalt 2020 kontingent – 100 kr. hvis du er over 25 år, og 75 kr. hvis du er under 25 år. Beløbet indbetales på VAM’s konto: Regnr. 7639 kontonr. 7516998
 
Det koster 200 kr. pr. sæson at være med i VAM koret. Beløbet indbetales på ovenstående konto.
Husk altid at skrive dit navn på indbetalingen
Har du ikke været medlem af VAM i 2019 skal du sende en e-mail til vamf@live.dk, så vi får din e-mailadresse
 
Venlig hilsen
VAM
Flemming Lauritsen


 
VAM spiller op lørdag d. 13. juni i Bredgade.
 
I VAM havde vi rigtig glædet os til denne sommer. Vi var blevet kontaktet af Videbæk Handel og Erhverv, om vi ville være med til Open by Night d. 4. juni. Stor var skuffelsen da også, da coronaen satte en effektiv stopper for alle arrangementer – men sorg blev til glæde vendt, da vi blev spurgt om, vi ville være med til at skabe musikalsk hygge i Bredgade lørdag d. 13. juni. Om vi ville. Vi var bare så klar.
Vi har samlet en helt ny trio, som hedder FolkeVAM. Trioen spiller irsk, engelsk og amerikansk populær folkemusik, og måske sniger der sig et par populære jazznumre ind undervejs.
Trioen består af
Elsbeth Arnbak : Guitar, banjo, fløjte og sang
Ole Arnbak : Violin og banjo
Flemming Lauritsen: Guitar og sang.
Vi håber på godt vejr og vil gøre vores til at bidrage til en super fin stemning
 
Venlig hilsen
VAM

 
VAMs Nytårskoncert 2020
 
For 8. gang slog Vestjyllands Kunstpavillon dørene op til VAMs nytårskoncert – og for 8. gang var der totalt udsolgt. Et engageret og medlevende publikum indtog pladserne omkring de hyggelige caféborde. Det gjorde de til musik, der blev spillet af VAMs spillemandsgruppe Harpiks. Det skabte den helt rigtige stemning op til starten på selve koncerten.
På scenen kom nu VAMs nytårsorkester sammensat til lejligheden under ledelse af Torben Jørgensen. Selv om der er tale om amatører, leverede bandet aftenen igennem super professionel backing til de forskellige solister.
Første solist på scenen var Neil Burnett. Neil er forholdsvis ny i VAM sammenhæng, men er allerede dybt involveret i flere aktiviteter. Han leverede en perfekt bluesafdeling, som selvfølgelig blev afsluttet med Still got the blues for you til publikums udelte begejstring.
Så var det Linda Nielsens tur. Linda tog publikum med storm med en række populære danske sange. Hun sluttede med sangen Se Venedig og dø og publikum var med hende fra start til slut.
Så skulle Ole Arnbak have været på scenen, men en grim influenza tvang ham til et afbud. I hans fravær trådte Neil Burnett og Jette Stefansen ind med 2 dejlige numre.
Efter pausen var det Jette Stefansen tur. Her kunne publikum nyde Jettes dejlige stemme bl.a. i den smukke ballade You lift me up.
Sidste solist på scenen var Ejnar Mikkelsen. Her kom publikum i det keltiske hjørne. Ejner sluttede med Bruce Springsteens udgave af Pay me my money down. Her blev Bandet udvidet med kor og Flemming Lauritsen på banjo.
En helt igennem fantastisk aften blev afsluttet på vanlig vis med, at alle sang Sku’ gammel venskav ren forgå.
 
Venlig hilsen
VAM
Flemming Lauritsen

 
Koret er i gang
Det var en super glad VAM formand, der kunne byde velkommen til VAM korets forårssæson 2020. Foran sad nemlig mellem 50 og 60 glade sangere, der var helt klar til at gå i gang med 9 øve-aftener frem mod korkoncert/sangaften d. 31. marts 2020. Det var også en noget imponeret korleder Inger Margrethe Nielsen, der gik på dirigentpodiet. Det er nemlig det største VAM kor i de mange år VAM har haft denne aktivitet.
 
Venlig hilsen
VAM
Flemming Lauritsen
VAM Nytårskoncert 2020
Så er det lige før den 8. VAM nytårskoncert løber af stablen. Det sker d. 30. januar kl. 19.30 i Vestjyllands Kunstpavillon.
Denne gang har vi sammensat et super nytårsorkester under ledelse af kapelmester og guitarist Torben Jørgensen. Med sig har Torben Neil Burnett på guitar, Anton Bjerg på bas, Gustav Ganer-Kaasgaard på keyboard og Martin Mikkelsen på trommer. Sammen med dette band vil en række solister gå på scenen. Publikum vil møde Linda Nielsen, Ejnar Mikkelsen, Jette Stefansen, Neil Burnett og Ole Arnbak.
Vi glæder os til at se et dejligt stort publikum til en garanteret hyggelig og underholdende aften ved cafébordene.
Billetter kan forudbestilles/købes i Vestjyllands Kunstpavillon eller forud bestilles hos VAM vamf@live.dk
Vi glæder os til at se jer.
Venlig hilsen
VAM
Flemming Lauritsen

 
VAM koret
VAM koret holdt jo pause i efteråret, men vi er nu klar til forårssæsonen 2020. Første øveaften er mandag d. 20. januar kl. 19 – 21. Se øve- og koncertplan under punktet: VAM-koret.
Her kan du også se, hvordan du bliver medlem af VAM koret. Vi glæder os til at se rigtig mange sangglade mennesker! Du kan allerede nu melde dig til korets forårssæson. Send en e-mail til vamf@live.dk

 
VAM | Videbæk Amatør Musikforening | Fabriksvej 24F, 6920 Videbæk | Tlf. 23 71 82 71 | www.vamf.dk | vamf@live.dk